3 juli 2012

Det gäller den afghanska serievåldtäkts mannen


När man vill visa förfallet i vårat land.

Det gäller den afghanska serievåldtäkts mannen som begärt att få vara med vid sin “flickväns” förlossning av sitt barn. En kvinna skriver detta i Östran.
“Har ni inget hjärta!
Varför ska mannen behöva missa sitt kanske livs viktigaste ögonblick bara för att han har begått brott? Vart finns människovärdet i den här historien? Är inte alla lika värda och berättigade att delta på sitt barns förlossning? Har ni som skriver här inget samvete, har ni aldrig gjort fel någon gång kan man ju undra. Det gör ont i själen när jag läser om orättvisor som denna mannen utsätts för, lever vi verkligen i ett humant samhälle där alla är lika värda?
Jag vet att det blev många frågor som nog inte kommer basvaras men jag vädjar till er alla att känna efter i hjärtat vad som är rätt och acceptera att alla inte är perfekta. Det kallas att vara tolerant och är idag tyvärr en bristvara.
Skrivet av: Elisabeth den 18 maj 2012 11:41″
Man slår sig för pannan och undrar hur en del människor är funtade. Här är en kvinna som anser att en grov brottling skall det gullas med.Personen i fråga är inte bara dömd för den fruktansvärda våldtäkten i Mariannelund. Han är tidigare dömd för en våldtäkt i Karlskrona med två års fängelse. Han har dessutom anmälts för minst en ytterligare våldtäkt. Han har dessutom gjort sig skyldig till en lång rad andra brott. Det bästa för det svenska samhället vore om han utvisades till Afghanistan. Snart väntar vi bara på den klassiska frasen:
-Det är ju BARN vi pratar om. Margreth Heirås
Källa: Varjager

Inga kommentarer: